Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Αποφεύγει να μένει εκεί ο σύζυγος της Καρολάιν-Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Δύσκολες ώρες βιώνει ο 32χρονος πιλότος στη μεζονέτα όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν.

Συνεργείο καθαρισμού βρέθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τον ALPHA, πέντε άτομα έφτασαν σήμερα το πρωί, 24/5, στο σπίτι, προκειμένου να καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος, μετά το ειδικό υλικό που άφησε η σήμανση. Ο 32χρονος πιλότος, ακόμα συντετριμμένος από τον φρικτό θάνατο που βρήκε η σύζυγός του, ήταν ήδη μέσα στην οικία, ωστόσο δε μπορούσε όμως να παραμείνει για πολύ.

«Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και σύντομα ευελπιστεί να έχει κάποιο νέο που να του απαλύνει τον πόνο ότι ο φονιάς της συζύγου του δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό που ήρθε να κάνει ο 32χρονος πιλότος εδώ είναι να δείξει τους χώρους στο συνεργείο καθαρισμού και να φύγει. Θα επιστρέψει μόνο, όταν τελειώσει το συνεργείο καθαρισμού. Δε θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στο συγκεκριμένο σπίτι, στο συγκεκριμένο κολαστήριο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και σημείωσε ότι το έργο είναι δύσκολο.

Τα «ανοιχτά» κινητά και το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου οδηγούν στην εξιχνίαση

Γλυκά Νερά: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Κάρολαϊν. Πολύτιμα αναμένεται να αποδειχτούν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί, με τα «ανοιχτά» κινητά των δολοφόνων και το σκίτσο του ενός από τους δράστες να οδηγούν στη εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος.

Η ομάδα της ΕΛΑΣ, που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε βίντεο με ένα ύποπτο όχημα, στο σκίτσο ενός εκ των δραστών – το οποίο προέκυψε μετά από περιγραφή του συζύγου της Κάρολαϊν – αλλά και στοιχεία που φτάνουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων από το σπίτι αλλά και οι έρευνες για ίχνη DNA που πιθανώς να άφησαν οι δράστες στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου, έχει μικρύνει τη λίστα σεσημασμένων υπόπτων σε περίπου 30 άτομα. Την ίδια ώρα από την πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων της «σάρωσης» της περιοχής αναδείχθηκαν πολλά ενεργοποιημένα κινητά τηλέφωνα το κρίσιμο δίωρο 04:30-06:30, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Κάποια από αυτά ίσως ανήκουν στους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν.

Οι αστυνομικοί χειριστές της υπόθεσης, αναλύοντας αυτές τις λίστες, διαπιστώνουν πως πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις έχουν ενεργοποιηθεί από τις κεραίες εκπομπής σήματος της περιοχής. Οι αξιωματικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτές οι τηλεφωνικές συνδέσεις «δικαιολογούνται», αν δηλαδή έγιναν από κατοίκους της περιοχής ή από «επισκέπτες», αν ανήκουν σε αλλοδαπούς, ίσως και «αχυράνθρωπους».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι αρκετές αλλά όχι πολλές οι τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν φαίνεται προς το παρόν να δικαιολογείται η παρουσία των κατόχων τους στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, οι αξιωματικοί θα εξετάσουν αν αυτές οι συνδέσεις έχουν ενεργοποιηθεί μέρες πριν την σοκαριστική δολοφονία.

«Ορφανά» δείγματα DNA

Στο μεταξύ, στη σοφίτα, όπου διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα, έχουν εντοπιστεί «ορφανά» δείγματα DNA, που μπορούν να βοηθήσουν έστω και μελλοντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύζυγος Κάρολαϊν: «Ασχολούμαι μόνο με την απώλεια της γυναίκας μου – Δεν μπορώ να μιλήσω για το σκίτσο»

Δεκατρείς ημέρες μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν, ο 32ος σύζυγός της μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι θα πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία πριν προβεί σε δήλωση αναφορικά με το σκίτσο.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», περιέγραψε ο σύζυγος της Κάρολαϊν.

Παράλληλα, απαντώντας αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, τόνισε ότι δεν θέλει να τους δώσει σημασία. «Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», υπογράμμισε.

Πηγή: newsbomb.gr