Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού – Τι διαδίδει ο συζυγοκτόνος μέσα στη φυλακή

Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν Κράουτς αποκάλυψε ο δημουσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, που συγλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η οικογένεια της Κάρολαϊν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 33χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, και ερευνάται η σχέση της με τη δολοφονία της 20χρονης, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, η ίδια, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν».

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν προκύπτει από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 33χρονου κανένα στοιχείο επαφής με τη 40χρονη. Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.

Τι λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε συγκρατούμενους του

Το δεύτερο στοιχείο το οποίο ερευνάται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επαληθεύεται, είναι το ενδεχόμενο εισβολής ληστών στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας και σκότωσαν την 20χρονη, γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά εξ’ ονόματος του Αναγνωστόπουλου.

Αυτό που έχει προκύψει, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο συζυγοκτόνος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.