Γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο (βίντεο)

Η Αριάδνη Γερασιμίδου, με πολυετή εμπειρία στο ρεπορτάζ στο χώρο του αυτοκινήτου, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει με βίντεό της στο Youtube, ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και περίπου μια τετραετία.

Tο τελευταίο διάστημα, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει. «Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», εξηγεί.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο», λέει στο βίντεο η Αριάδνη Γερασιμίδου, ξεκινώντας τις αποκαλύψεις της τόσο για τη μάχη της με τη νόσο όσο και για τη λάθος διάγνωση επί επτά μήνες «με αποτέλεσμα να γίνουν μεταστάσεις».

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει».

Στο βίντεο καλεί μάλιστα όλους να παίρνουν δεύτερη και τρίτη γνώμη, για να αποφύγουν τη λάθος διάγνωση, όπως έγινα με την ίδια. «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη», λέει.

Πηγή: aftodioikisi.gr