Απίστευτες «παράλληλες υποθέσεις» εμπεριέχει η πολυσέλιδη έκθεση της ΕΥΠ, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχετικά με την διαφθορά στην Αστυνομία.

Μία από αυτές, όπως αποκαλύπτει σήμερα το astinomiko.gr, αφορά γνωστό και προβεβλημένο ποινικολόγο, ο οποίος αφ΄ ενός φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα προστασίας παράνομων καζίνο και οίκων ανοχής, από την άλλη, βάση πάντα της έκθεσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, «προσέφερε» σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας τις υπηρεσίες ιερόδουλων και στην συνέχεια κατέγραφε τις συναντήσεις τους με κρυφές κάμερες, για να τους εκβιάζει.

Στην ίδια αναφορά της ΕΥΠ αναφέρεται ότι ο δικηγόρος αυτός, είχε στο παρελθόν πέσει θύμα επίθεσης, από την οποία μάλιστα υπέστη βαριές σωματικές βλάβες, από αστυνομικούς τους οποίους εκβίαζε με την παραπάνω μέθοδο!

ερευνα ευπ δικηγορος

Κατά την διάρκεια των δύο ετών που διήρκεσε η έρευνα της ΕΥΠ, συνολικά κατεγράφησαν 106.410 τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ αντίστοιχα μεγάλος είναι και ο όγκος των φυσικών παρακολουθήσεων, των φωτογραφήσεων και της συλλογής πληροφοριών, όπως προκύπτει και από έγγραφο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που ανέλαβε την απομαγνητοφώνηση των υποκλαπέντων συνομιλιών, έτσι ώστε να μπορούν τα συγκεκριμένα έγγραφα να αποτελέσουν επίσημα δικόγραφα.

ερευνα ευπ δικηγορος

Σε αυτό τον τεράστιο όγκο στοιχείων, αναφέρουν πληροφορίες του astinomiko.gr, οι Εισαγγελικές αρχές ανακαλύπτουν και …παράπλευρες εγκληματικές πράξεις για τις οποίες έχουν καλέσει για κατάθεση εν δυνάμει κατηγορουμένους, όπως ο συγκεκριμένος δικηγόρος.

ερευνα ευπ δικηγορος

πηγή: astinomiko.gr

Προηγούμενο άρθροΜαρκέλλα: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα – 40χρονη από το οικογενειακό της περιβάλλον
Επόμενο άρθροΆνοιξε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιθάκης