Η απόλυτη έκπληξη στο Αγρίνιο: Οι 2 λόγοι που ο 28χρονος που ασέλγησε στο 4χρονο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Η υπόθεση ασέλγειας στον τετράχρονο αγόρι στο Αγρίνιο από έναν 28χρονο φαντάρο με την κάλυψη της μητέρας του παιδοβιαστή, η οποία δούλευε μπέιμπι σίτερ στο σπίτι του μικρού και άνοιγε η ίδια το σπίτι για τον γιο της, έχει συγκλονίσει τη χώρα ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα για τους λόγους που ο καθ’ ομολογία δράστης βρίσκεται ακόμα ελέυθερος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega την καταγγελία έκανε ο πατέρας του παιδιού τον Ιούλιο του 2021 και την υπόθεση ανέλαβε ο στρατιωτικός εισαγγελέας στο στρατοδικείο Ιωαννίνων. Παρόλα αυτά δεν είχε γίνει καμία ενέργεια για έκδοση εντάλματος σύλληψης του 28χρονου.

Όπως αναφέρουν νομικοί δεν είναι υποχρεωτική η έκδοση εντάλματος σε αυτές τις περιπτώσεις καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη. Όπως έκριναν οι αρχές, ο δράστης ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τις αρχές και δεν κρίθηκε επικίνδυνος για φυγή, εξηγεί το ρεπορτάζ του Mega.

Ο 28χρονος καλέστηκε από τον στρατιωτικό εισαγγελέα, ο οποίο ανάλαβε την υπόθεση από τον εισαγγελέα Αγρινίου καθώς ο δράστης ήταν στρατιώτης,  σε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτο, και αμέσως μετά του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε στον ποδοσφαιριστή απαγγέλθηκε συνιστά κακούργημα και όπως αναφέρουν τα στοιχεία η ασέλγεια διήρκησε από τον Μάρτιο ως τον Μάιο του 2021.

Πηγή: instanews.gr