Η κακοήθειά σας κ. Διακάτε σας εκθέτει- «Αργία μήτηρ πάσης κακίας»

«Αργία μήτηρ πάσης κακίας» λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και αυτό το ρητό, από ότι φαίνεται, ταιριάζει και στον συνταξιούχο δημοτικό αστυνομικό κ. Διακάυο Κώστα, που μη έχοντας προφανώς κάτι άλλο για να «σκοτώσει την ώρα του» προσπαθεί να «ανακαλύψει» ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Όσον αφορά στο Δράπανο, είναι γνωστό σε όλους τους Κεφαλονίτες ότι η εποχή των σκανδάλων, των υπεξαιρέσεων και όλων αυτών που είχαν σημειωθεί την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου, περίοδο που ο κ. Διακάτος ήταν εν ενεργεία υπάλληλος του πρώην Δήμου αλλά το «αστυνομικό του δαιμόνιο» δεν τον βοήθησε να εντοπίσει τα αληθινά τότε παραπτώματα, ανήκει στο παρελθόν και ότι πλέον το Κοιμητήριο του Αργοστολίου λειτουργεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον απαιτούμενο σεβασμό.

κ. Διακάτε,

στο Δράπανο κανένα κυλικείο δεν λειτουργεί και ουδείς παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες όπως εξήγησα αναλυτικά και στη σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς, οπότε η κακοήθειά σας είναι πλέον πρόδηλη. Το μόνο που συμβαίνει επί των ημερών μας είναι ότι τον «αραχνιασμένο» και εγκαταλελειμμένο χώρο του λεγόμενου «κελιού» του Δραπάνου, τον καθαρίσαμε, τον ευπρεπίσαμε και όποια οικογένεια συμπολιτών μας τον ζητήσει για τις ανάγκες των τελετών τον παραχωρούμε χωρίς ουδέν αντάλλαγμα.  Χρήματα δεν εισπράττονται και απλά όποια οικογένεια θέλει μπορεί να αφήσει στο σφραγισμένο παγκάρι, το οποίο ανοίγει μόνο η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Κεφαλλονιάς,  ό,τι κρίνει η ίδια.  Οι «λασπίτσες», τα ψέματα, οι κακόβουλοι «ψιθυρισμοί» είναι πρακτικές ανθρώπων ξεπερασμένων από την ζωή όπως ξεπεράστηκαν και οι εποχές που «σβήνονταν οι κλήσεις» με εντολές πρώην Αντιδημάρχων.

Καλώ τον κ. Διακάτο να προσαρμοστεί στη νέα εποχή όπως του εύχομαι καλή τύχη στη μοναχική πορεία που έχει επιλέξει

Λούκας Νιφοράτος

Πρόεδρος Δ/Κ Αργοστολίου

Αναδημοσίευση από το www.kefalonianews.gr