Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έβρεξε με λάστιχο δημοσιογράφους

Δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του ηγέτη της Χρυσής Αυγής και καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, κατέβρεξε η κόρη του, Ουρανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Νίκος Μιχλαολιάκος βρίσκεται σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη του Ουρανία και άπαντες περιμένουν τις ποινές που θα αποφάσισε το Εφετείο.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπροτάζ μέσα σε λίγες μέρες υπήρξε δεύτερο περιστατικό έντασης καθώς κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να προσπαθήσουν έστω να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά ήρθε νερό από ένα λάστιχο του κτηρίου από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η Ελένη Ζαρούλια είχε βγει στο μπαλκόνι και είχε πει στους δημοσιογράφους να εξαφανιστούν από την περιοχή.

Στο σημείο υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας καθώς στην είσοδο της πολυκατοικίας και συγκεκριμένα στην πυλωτή υπάρχει ένας αστυνομικός, κάτι που συμβαίνει όλες αυτές τις μέρες.

Επίσης υπάρχει και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.

Τα πράγματα είναι ήσυχα και έξω από το σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του στο Ντράφι μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Βέβαια δεν μένει όλο το 24ωρο σπίτι του, επιλέγει να κάνει κάποιες βόλτες.

Σε αντιδιαστολή με ότι συμβαίνει στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο Ντράφι δεν υπάρχει αστυνομία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επιφυλακή κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε όταν δοθεί η σχετική εντολή να συλλάβει τον Ηλία Κασιδιάρη.

Πηγή: reader.gr