Με έναν αμφιλεγόμενο ισχυρισμό σχολιάζει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τα «επίμαχα» μηνύματα που αντάλλαζε η ίδια με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Συνέδεσε τη φράση «κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια» με την περίοδο της καραντίνας και τον αντίκτυπό της στις ενδοοικογενειακές σχέσεις.

Ειδικότερα, ο Όθων Παπαδόπουλος σχολίασε τα μηνύματα που ήρθαν στο «φως» πριν λίγα 24ωρα και είχαν σταλεί πριν αλλά και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, τονίζοντας πως η ερώτηση του Μάνου Δασκαλάκη «κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;» ειπώθηκε «σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι», συνέχισε ο δικηγόρος, μιλώντας στο Mega

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Το ΕΚΑΒ εκπαίδευσε το προσωπικό του “Electra Kefalonia Hotel & Spa” στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση καθώς επισης και στις Α Βοηθείες (εικόνες)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Γνωρίστε το οινοποιείο Gentilini -Μια μοναδική συνέντευξη του Πέτρου Μαρκαντωνάτου στον Ionian Galaxy