Η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται τη δολοφονία της Κυριακής μπροστά στα μάτια του – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέα στοιχεία προβληματίζουν σχετικά με την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όταν ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Το Πρωινό - Κυριακή Γρίβα - Δολοφονία - Άγιοι Ανάργυροι

Στο εν λόγω βίντεο δεν αποτυπώνεται μόνο η αποτρόπαια πράξη του δράστη, αλλά και το πώς συμπεριφέρθηκαν οι Αρχές αλλά και οι άνθρωποι γύρω της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μολις συνειδητοποιεί ο φίλος που τη συνόδευε τι έχει γίνει μπαίνει στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ φαίνεται να εξέρχονται οι αστυνομικοί από μέσα αλλά και ο 48χρονος φρουρός.

Ο άνδρας που τη συνόδευε ήταν ο παιδικός έρωτας της Κυριακής, ο οποίος μετά τον χωρισμό της από τον 39χρονο στάθηκε δίπλα της και γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα ζούσε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα.

Το Πρωινό - Κυριακή Γρίβα - Δολοφονία - Άγιοι Ανάργυροι

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αρχές επικεντρώνονται στις ενέργειες που έγιναν από τους αρμόδιους μετά τη στυγερή δολοφονία.

πηγή: ant1news.gr