Η στιγμή που ο γνωστός ποινικολόγος μπαίνει στην Ευελπίδων – Τι θα υποστηρίξει στον Εισαγγελέα

Στα δικαστήρια της πρωην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε μόλις ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ενδοοικογενειακή βία. Φορούσε κουστούμι και έδειχνε ψύχραιμος.

Ο ποινικολόγος αναμένεται να επιμείνει στον ισχυρισμό του η γυναίκα του τραυματίστηκε άσχημα όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού τους, ωστόσο, εισαγγελικές πηγές τονίζουν ότι βάσει της κατάθεσης του γιατρού που εξέτασε την 37χρονη, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν κρίνονται ως πειστικοί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία ενημερώθηκε ξημερώματα Κυριακής από γιατρό ιδιωτικού νοσοκομείου για καταγραφή περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν τον 52χρονο δικηγόρο και την σύζυγο του – επίσης γνωστή δικηγόρο – να αναφέρουν πως είχε πέσει από τις σκάλες και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος εμπλοκής της αστυνομίας.

Όμως ο γιατρός που την εξέτασε επέμεινε ότι τα τραύματα της έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση, ενώ φέρεται να έχει καταθέσει ότι σε ερώτηση του προς την 37χρονη αν αυτά τα τραύματα έχουν προέλθει από τον σύζυγό της εκείνη απάντησε καταφατικά.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, κάταγμα στη μύτη, ενώ έχει τραυματιστεί στη γλώσσα, πιθανότατα από δάγκωμα.

Ο πασίγνωστος δικηγόρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

poinikologos383_censored_d9dc6.jpg

πηγή: dikaiologitika.gr