Η τελευταία ορκωμοσία φοιτητών στο ΤΕΙ (pics+video)

Η τελευταία ορκωμοσία των Φοιτητών του ΤΕΙ,  όπως αναφέρθηκε στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. κ. Ιωάννης Χάλαρης, απουσιάζοντος του Προέδρου του ΤΕΙ κ. Ιωαν. Δραγώνα.  Στην ομιλία του ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με το ΤΕΙ, τις προσπάθειες που έκανε η Διοικούσα Επιτροπή για να αυτονομηθεί το Ίδρυμα και ενώ οι προσπάθειες καρποφόρησαν για μια στιγμή, υπήρχε οπισθοχώρηση, αλλά ακολούθησε η συγχώνευση με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και όλα ανατράπηκαν. Ομολόγησε ο κ. Χάλαρης ότι η κυβέρνηση αυτή τους βοήθησε πάρα πολύ, οφείλω να το αναφέρω κι ας μην ανήκω σε…. αυτούς, διευκρίνισε (;)  . (Ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα, αισθάνθηκε ο κ. Χάλαρης την ανάγκη ότι έπρεπε να κάνει αυτή τη διευκρίνιση, μετά τα εύσημα προς την κυβέρνηση; Και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω).

Ακολούθησαν άλλες δυο ομιλίες μελών της Δ.Ε. Χαιρέτησαν  η Βουλευτής κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. εκ μέρους του Δημάρχου, κ. Μάκης Αλυσανδράτος. Στη συνέχεια δόθηκαν τα διπλώματα στους Φοιτητές. (Ούτε καν το χέρι σε θέση ορκωμοσίας δεν σήκωσαν). Επίσης δόθηκε και η Υποτροφία «Γεράσιμος Δ. Αρσένης»

Υπήρξε μια υποβάθμιση από την πολιτεία με την απουσία τους σ’ αυτή την τελευταία ορκωμοσία. Γι αυτό το λόγο θα έπρεπε να ήταν όλοι εκεί, άσχετα,  όπως είπε ο κ. Αλυσανδράτος ότι συνεχίζουμε να διαφωνούμε για τη λύση που δόθηκε για το Τμήμα του Ληξουρίου.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr