Η τροχαία πήρε τις πινακίδες Αρχιμανδρίτη λόγω παράνομου parking, αλλά τις επέστρεψε αμέσως μετά (pics)

Ερωτηματικά προκαλεί το περιστατικό στην Χαλκίδα, όπου η τροχαία πήρε τις πινακίδες Αρχιμανδρίτη, αλλά την επόμενη μέρα εκείνος της είχε πάλι πίσω στην BMW του.

Για το «θεαθήναι» φαίνεται τελικά ότι έγινε η αφαίρεση πινακίδων της λευκής BMW που ανήκει στον Αρχιμανδρίτη και πρόεδρο του Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης», Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, την Κυριακή (22-12-2019) από την πιάτσα των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας…

Σύμφωνα με το EviaZoom το όχημα ήταν παράνομα σταθμευμένο, πλησίον μάλιστα της ράμπας αναπήρων, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν κάτοικοι και ταξιτζήδες της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την Τροχαία για να σπεύσει στο σημείο και να πράξει τα προβλεπόμενα.

Όπως είπαν, μάλιστα οι ταξιτζήδες, -οι οποίοι έχουν προβεί και σε δημόσιες καταγγελτικές αναρτήσεις μέσω και του Ράδιο Ταξί Εύριπος-, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ενώ ένας άνδρας ΑμεΑ που βρισκόταν στο σημείο, φέρεται να είπε στον αστυνομικό της Τροχαίας που έφτασε, ότι είναι υποχρεωμένος να βγάλει τις πινακίδες από το όχημα, κάτι που έγινε.

Ωστόσο, όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες αναγνωστών του Eviazoom, μετά από λίγες ώρες η Τροχαία Χαλκίδας επέστρεψε τις πινακίδες στον Αρχιμανδρίτη, ο οποίος την Δευτέρα (23-12-2019) στάθμευσε το ίδιο αυτοκίνητο επί της πιάτσας των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας και οι πινακίδες ήταν κανονικά πάνω στο όχημα.

Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει μετά από όλα αυτά, δηλαδή: ένας απλός πολίτης θα είχε την ίδια αντιμετώπιση από την Τροχαία Χαλκίδας σε ένα παρόμοιο περιστατικό;

Πηγή: gazzetta.gr