Τις θερμές τους ευχαριστίες προς την εταιρεία W.R.E. ΕΛΛΑΣ εκφράζουν ο διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων. Αφορμή στάθηκε η προσφορά τεσσάρων ελαστικών για την επαναλειτουργία πυροσβεστικού οχήματος το οποίο είχε τεθεί σε ακινησία λόγω φθοράς των ελαστικών του, αλλά και άλλων υλικών πυρόσβεσης διάσωσης, και εξειδικευμένου  ορειβατικού  εξοπλισμού διάσωσης, χρηματικής αξίας πλέον των 3.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ΠΥ Μολάων, στην ευχαριστήρια επιστολή προς την παραπάνω εταιρεία, αναφέρει τα εξής: «Η αυτόβουλη αυτή ενέργεια της εταιρείας σας είναι άξια συγχαρητηρίων και μας τιμά ιδιαίτερα αυξάνοντας την επιχειρησιακή δεινότητα της Υπηρεσίας μας. Επίσης αναδεικνύει την κοινωνική ευθύνη που  σας διακρίνει και το έμπρακτο πλέον ενδιαφέρον σας  για την προστασία του  φυσικού περιβάλλοντος  και της  ανθρώπινης ζωής  των πολιτών της περιοχής μας…

Ελπίζουμε πως το παράδειγμα σας θα αποτελέσει φάρο για την ευαισθητοποίηση του κοινού αισθήματος. Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε και τις ολόψυχες ευχές μας  για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής προσωπικής και επιχειρηματικής σας προσδοκίας. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ανάδειξη αυτής της  σπουδαίας προσφοράς  η παρούσα  επιστολή θα αναρτηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Έκθεση εικόνων