Η Βικτώρια Αλεξανδρατου στην Ελαιουργικη Κεφαλονιάς

Χτες, σημείωσα την παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων στην επίσημη πρώτη έναρξη της φετινής ελαιουργικής περιόδου, στην Ελαιουργική Κεφαλονιάς!

Καλεσμένος από την πολιτευτή της ΝΔ Κεφαλονιάς Βικτώριας Αλεξανδράτου, ο Επικεφαλής τμήματος Προωθήσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, παρευρεύθηκαν ομού και παρακολούθησαν όλη την διαδικασία-παραγωγής πρώιμου και Βιολογικού (αγουρέλαιου) Ελαιολάδου, ποικιλίας Κωρωνέικης από Ελαιώνες της επιμέλειάς μας στην θέση “Μοναστήρια” στα Κλείσματα (Γ. Βαλσαμή-Σ.Φραγκόπουλου), στο υπερσύγχρονο Ελαιοτριβείο-Ελαιουργικής Κεφαλονιάς, ιδιοκτησίας του ζεύγους Διονύσιου. Γαρμπή & Μαρίνας Γαλιατσάτου.

Ξεναγήθηκαν, ενημερώθηκαν με λεπτομέρειες επί του συνόλου των προσφερομένων δυνατοτήτων του Ελαιοτριβείου και παρακολούθησαν από την αρχή έως το τέλος τις διαδικασίες τέλεσης της παραγωγής Ελαολάδου.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον αρμοδίους κυβερνητικούς εκπροσώπους της Γερμανίας σε ότι αφορά την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων και την αναβάθμιση των εξαγωγών μας σε ξένες χώρες.

Η πολιτευτής Βικτωρία Αλεξανδράτου, δεν “έλαμψε ως διάτων αστέρας” των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών, αποδεικνύοντας δια ενεργειών και πράξεών της, ότι συμβάλει και θα συμβάλει συνεχώς για ένα καλύτερο αύριο σε όλο το φάσμα που αφορά το μέλον των νησιών μας (Κεφαλονιάς-Ιθάκης), με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της πρωτογενούς παραγωγής.

Θυμίζουμε την παρουσία της στο πρόσφατο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νήσων στην Ιθάκη, στον τρύγο της Ρομπόλας της “Συναδελφικής Κομπανίας” στην Εύγερο Κεφαλονιάς (ειδικά εκεί που για να φτάσεις και μόνο χρειάζονται ορειβατικά άρβυλα κι όχι “γόβα στιλέτο”, όπου έλαβε μέρος και τρύγησε ως απλή χωριάτισα…) κ.α., χωρίς “τυμπανοκρουσίες, κάμεραμεν κλπ.

Η “ρήση” της σε όλο τον προεκλογικό αγώνα της:

“Ήλθα για να μείνω και θα μείνω για να αγωνιστώ και να προσφέρω για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του”…

μόνον “θα και θα και θα…” δεν ήταν!
Ας το κατανοήσουν κάποιοι που τους “χαλάει τη σούπα”, διότι αυτοί αυτογελοιοποιούνται, ενώ ο απλός κόσμος την έχει ήδη αγκαλιάσει.

Από το fb του

Gerasimos Valsamis