Η υπέροχη κίνηση της κόρης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: Εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑΜΕΑ να δει από κοντά τον 5ο τελικό (vids)

H Δέσποινα Γιαννακοπούλου έδειξε μεγαλείο ψυχής και με δική της πρωτοβουλία ο Μάριος Ψαραδέλλης, ένα παιδί ΑΜΕΑ θα παρακολουθήσει από κοντά το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Υπέροχη κίνηση από την Δέσποινα Γιαννακοπούλου. Η κόρη του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου έδειξε μεγαλείο ψυχής και με δική της πρωτοβουλία ο Μάριος Ψαραδέλλης, ένα παιδί ΑΜΕΑ θα παρακολουθήσει από κοντά το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάριος ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο ήταν αρκετά στενοχωρημένος που δεν πρόλαβε να πάρει εισιτήριο για το μεγάλο ματς. Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου το είδε και του έγραψε στα σχόλια να της στείλει προσωπικό μήνυμα.

Λίγο αργότερα ο Μάριος δημοσίευσε νέο βίντεο, όντας τρισευτυχισμένος αφού η Δέσποινα Γιαννακοπούλου εκπλήρωσε την επιθυμία του και έτσι απόψε θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι «αιωνίων» που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Stoiximan Basket League.

πηγή: sportal.gr