Η «Ζηνοβία» LIVE -Εγκλωβισμένοι οδηγοί -Προβλήματα σε όλη τη χώρα (φωτο+βίντεο)

Η «Ζηνοβία» έχει σκεπάσει την Ελλάδα και έφερε μαζί της… βαρυχειμωνιά! Δύσκολες θα είναι οι επόμενες ώρες…

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από την Πάρνηθα

Δείτε ΕΔΩ εικόνα από όλη την Ελλάδα

Η επέλαση της «Ζηνοβίας» θα διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα και τις θερμοκρασίες «τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες», όπως τονίζει η ΕΜΥ, που προειδοποιεί ότι «τοπικά στα βόρεια ο παγετός θα είναι ισχυρός».

Σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα, προχώρησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής και Μαρτίνου διακόπτεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν από τα Οινόφυτα. Η διακοπή κυκλοφορίας έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς που βρίσκονται ακινητοποιημένοι στα αυτοκίνητά τους μέσα στο χιόνι περιμένοντας τις υποδείξεις της Τροχαίας για αναστροφή.

Παράλληλα, όλα τα ΚΤΕΛ από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, έχουν ακυρώσει τα δρομολόγιά τους προς Αθήνα, χωρίς οι οδηγοί τους να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου.

Εξαιτίας έντονης χιονόπτωσης, λίγο πριν από τις 18:00 διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως το σημείο του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

 

Πηγή: aftodioikisi.gr