ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ 2: Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Τι κι αν πέρασε από το ΚΚΕ εσωτερικού, τι κι αν πέρασε από τη ΔΗΜΑΡ, τι κι αν είναι  στο ΣΥΡΙΖΑ …..η ίδια αριστερή ιδεοληψία :

Μειώνουμε το έργο των ιατρών όσο μπορούμε περισσότερο ή καλύτερα το ισοπεδώνουμε.

Τι πιο εύκολο να είμαστε έξω από το χορό ( απ αυτή τη δουλειά, κι ας κρέμεται η ζωή του ανθρώπου από την διάγνωσή σου, από την παρέμβασή σου ) αναπαυτικά καθισμένοι στο μαλακό μαξιλάρι του καναπέ μας  και να φιλοσοφούμε ταγμένοι στην υπηρεσία κομματικών προσταγών του τύπου:  « που θα πάει θα ηρεμήσουν τα τσογλάνια  οι γιατροί, ας πούμε καμιά μπούρδα ακόμα,  μπόρα είναι θα περάσει και ο καημένος ο διοικητής θα παραμείνει στη θέση του και πολλούς ψήφους δε θα χάσουμε εκλογές που έρχονται ».

Καλά τσίπα δεν έχετε πάνω σας.   Καημένε Τσίπρα τι σε περιστοιχίζει.

Κανείς ιατρός δεν είναι θεός μικρός ή μεγάλος, αυτό είναι μια ύβρις  δική σου.

Μάθε ότι όταν σώζεις ένα άνθρωπο δεν είναι υπεροψία είναι  δουλειά και αποτελεί τη μέγιστη απολαβή και ικανοποίηση για μας τους ίδιους. Όταν δεν το πετυχαίνουμε κλαίμε όπως όλοι οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι ότι εργασία κι αν κάνουν. Κάθε βράδυ που θα πάμε για ύπνο έχουμε μπροστά μας τα μάτια  του συνανθρώπου μας που  κοιτούσε με λαχτάρα και προσδοκία και κάθε φορά ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά.

Γι αυτά τα καρδιοχτύπια η ζωή μας είναι μικρότερη, όμως  αυτό σημαίνει αφιέρωση.

Που να τα ξέρεις όμως εσύ με την επιπολαιότητά σου από αυτά.

 

Υπερόπτης είναι ο διοικητής  «σου». Δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη από τη κοινωνία για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο. Πάντα και για όλα κατ αυτόν φταίει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

 

Φτύνει τη κυβέρνηση κι εσένα « πολιτικάντη» κάθε μέρα.  ( αυτό το ήξερες ; )

 

Ανάλγητος είναι ο διοικητής σου που όχι απλά δεν εξέφρασε ποτέ τη θλίψη του για το χαμό  του μικρού κοριτσιού, αλλά όταν του ανέφεραν το θέμα, το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πως θα πατήσει στο λαιμό το κ Γιαννάτο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος κάνει λάθος, σύσσωμο το νοσοκομείο ιατροί, νοσηλευτές κάνουν λάθος, όλα τα πολιτικά κόμματα με τρείς επερωτήσεις στη βουλή για τη τραγικότητα της υγεία στο νησί μας και για την κατάντια του νοσοκομείου κάνουν  λάθος, σύσσωμος ο λαός της Κεφαλονιάς κάνει λάθος, ενώ μόνο  εσύ η πεφωτισμένη στις επάλξεις της κομματικής παραφροσύνης γνωρίζεις την απόλυτη αλήθεια που είναι : « κρατήστε το διοικητή γιατί χανόμαστε».

Ένα είναι σίγουρο, ότι η αμπελοφιλοσοφίες σου μόνο κακό κάνουν στο χώρο που είσαι ταγμένη.

Οι ιατροί είναι επώνυμοι και είναι όλοι σε απόγνωση μέσα και έξω από το νοσοκομείο. Η πρωτοβάθμια είτε ασκείται  από ιδιώτες είτε από ιατρούς κρατικών δομών είναι μια αλυσίδα και κανένας κρίκος δεν μπορεί να χαλαρώσει,

πολύ περισσότερο όταν αφορά στη μοναδική δευτεροβάθμια βαθμίδα άσκησης ιατρικής περίθαλψης.

Είστε μνημείο πολιτικού παραλογισμού αν δεν σας νοιάζει που το μοναδικό νοσοκομείο στο νησί μας δεν έχει :

3ο παθολόγο, 3ο καρδιολόγο, 3ο χειρουργό, 2ο μικροβιολόγο, αιματολόγο, ΩΡΛ, δερματολόγο, γαστρεντερολόγο, ιατρούς ΜΕΘ ή ΜΑΘ, οργανωμένο τμήμα επειγόντων με επειγοντολόγους, που δεν έχει νοσηλευτικό προσωπικό να ικανοποιεί ούτε τις βασικές ανάγκες λειτουργίας, που κτιριακά καταρρέει.

Αν για όλα αυτά δεν έχετε τίποτα να πείτε τότε ντροπή σας.

Δεν σέβεστε τον εαυτό σας τα παιδιά, τους συνανθρώπους σας.

Επειδή όμως ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θεωρεί τον εαυτό του ξοφλημένο, ούτε δεύτερης κατηγορίας όπως εσείς νομίζετε, πολύ γρήγορα θα σας στείλει το μήνυμα.      

 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ  

ΕΠΩΝΥΜΟΙ 

ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΙΑΤΡΟΙ  ΣΕ  ΑΠΟΓΝΩΣΗ