Ηλεκτρολόγοι: Απολογισμός συνεδρίου (pics)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ.

Ευχαριστούμε όλες τις Εταιρίες χορηγούς που έδωσαν οντότητα στο Συνέδριο. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού κ. Αντώνη Αλλιμπέρτη για την παρουσία του και την χορηγία του με την εταιρία του.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας
Θοδωρή Αγγουράκη και τον υπεύθυνο του Συνεδρίου Αλέξανδρο Κουζούλογλου.

Να ευχαριστήσουμε για την παρουσία της την βουλευτή των Νησιών μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρο Γαλλιατσάτο, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο, την Διευθήντρια ΔΕΔΔΗΕ Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, τον Προιστάμενο τεχνικού Τομέα ΔΕΔΔΗΕ Αγγελο Θεοφιλάτο, τον πρόεδρο του ΤΕΕ Αλέξανδρο Παντελειό, τον πρόεδρο της ΕΕΤΕΜ Γιώργο Παυλάτο, τον Προιστάμενο Τεχνικών Επαγγελμάτων της Περιφερειακής Διοίκησης Κώστα Κουτσό και την συνεργατιδά του Κατερίνα Μαζαράκη, την Διεύθυνση του συνεδριακού κέντρου MYTHOS για την άριστη διοργάνωση, καθώς και όλους τους συναδέλφους από όλα τα Σωματεία, που πραγματικά γέμισαν την αίθουσα και τους φίλους που παραβρέθηκαν στο Συνέδριο μας.
Επί πλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές του Συνεδρίου μας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και για την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς κ Ιθάκης.
Τα θέματα πολλά συζητήθηκαν αξιοποιήθηκαν και ελπίζουμε σε σωστές και άμεσες λύσεις.