“Ήμουν με μελανιές κι εκείνη του έκανε αγιογραφία”: “Καταπέλτης” η Σοφία Παυλίδου για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες ώρες στα social media η τοποθέτηση που έκανε μέσα από την εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη, αναφορικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα.

Η ομάδα «Υπέροχες Γυναίκες» στα social media έκανε ανάρτηση με τη δήλωση της παρουσιάστριας του Star αλλά και τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Αλέξη Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα.

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αναφέρθηκε στη δική της επίθεση ξυλοδαρμού μετά την καταγγελία της κατά του συναδέλφου της, Μάνου Παπαγιάννη.

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε κάτω από την ανάρτηση η Σοφία Παυλίδου αναφερόμενη στη στάση που είχε κρατήσει η δημοσιογράφος του Star στη δική της υπόθεση.

συνέχεια στο enimerotiko.gr