Ιόνιο: Έτσι αλλάζει το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά» – Οργασμός εργασιών στο εσωτερικό του – video

Η Levante Ferries ενέταξε στον στόλο της το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά», το οποίο βρίσκεται στα ναυπηγεία και αλλάζει προκειμένου σύντομα να δρομολογηθεί ξανά. Η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που καταγράφει την πρόοδο των εργασιών.

Ο «οργασμός» εργασιών που πραγματοποιείται καθημερινά από τουλάχιστον 10 εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία (καθένα στον τομέα του) και με ένα σύνολο πάνω από 60 επαγγελματίες, είναι αξιοθαύμαστος!

Η αναγέννηση και όχι απλά η επισκευή του πλοίου, γίνεται σε όλα τα επίπεδα από την πλώρη μέχρι την πρύμνη και από τα ύφαλα μέχρι την κόντρα γέφυρα και τα φουγάρα, τόσο στον μηχανολογικό και ελασματουργικό εξοπλισμό όσο και στα μέσα εξαρτισμού πρόσδεσης και σωστικών μέσων.

Το ξενοδοχειακό τμήμα του πλοίου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα πραγματοποιηθούν «μικρές επεμβάσεις» για την ώρα, μιας και ο χρονικός περιορισμός (άμεσα το πλοίο πρέπει να δρομολογηθεί) δεν αφήνει τα περιθώρια για αλλαγές, όπως anti-wind και άλλες παρεμβάσεις, που θα γίνουν στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Σύντομα λοιπόν, η Levante Ferries θα «παραδώσει» στην ελληνική ακτοπλοΐα ένα ανανεωμένο και αναβαθμισμένο ιστορικό πλοίο, ντυμένο πλέον στα κίτρινα, έτοιμο να υπηρετήσει το επιβατικό κοινό, με το μάξιμουμ της απαιτούμενης ασφάλειας, με επαγγελματισμό που αρμόζει σε μια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της και τον κόσμο που εξυπηρετεί και φυσικά με όλες εκείνες τις υπηρεσίες μοναδικής ποιότητας, που την έκαναν από τη πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει και να κατακτήσει τις καρδιές όλων όσων την εμπιστεύτηκαν για τη μετακίνησή τους.

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr