Ισοπεδωτική η Μαρία Καρυστιανού: Μίλησε για τον Μητσοτάκη και είπε λόγια που λίγοι τολμούν να ξεστоμίσоυν (βίντεο)

Καρυστιανού βομβαρδίζει Μητσοτάκη: «Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν τον ακούσω να μιλά για τα Τέμπη!»

Εξοργισμένη με τον πρωθυπουργό της χώρας εμφανίστηκε η Μαρία Καρυστιανού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του καναλιού TRT η μητέρα – σύμβολο που έχασε την 21χρονη κόρη της Μάρθη στο δυστύχημα, σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ, περί «θεωριών συνομωσίας» σε σχέση με τα Τέμπη. 

 

 

«Κάθε φορά λέω ότι πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη. Το ξεχνάω όμως δυστυχώς και κάθε φορά έχω τις ίδιες παρενέργειες. 

Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πάλι βγήκε αλαζονικά να μας πει πως αν γύριζε ο χρόνος πίσω, δεν έχει μετανιώσει που δεν συμμετείχε σε κάτι ώστε να αποτραπεί αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα, δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν επί του πεδίου, γιατί όπως καταλαβαίνετε τα στοιχεία που έπρεπε να συγκαλυφτούν, δεν θα άλλαζε κάτι, όλα τα ίδια που έκανε, ίσως λίγο πιο προσεκτικά, αλλά θα φρόντιζε να βουλώσει το στόμα μας πολύ πιο νωρίς», ανέφερε.

Και συνέχισε:

«Είναι δυνατόν, τόσους μήνες μετά, με όλα αυτά που βγαίνουν στο φως να τολμάς να μιλάμε για ”θεωρίες συνομωσίας”; Τελικά όποτε ακούμε ”θεωρία συνομωσίας” από τον ίδιο και την παράταξή του θα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την πλήρη πραγματικότητα που ΔΕΝ θέλουν ούτε να την ακουμπήσουμε, ούτε να την σχολιάσουμε, ούτε να την αναλύσουμε. Αυτό λοιπόν που θέλουμε να κρύψουμε πολύ καλά, το ονομάζουμε θεωρία συνομωσίας και τελείωσε…».

 

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών αποκάλυψε πως δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όλη την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη.

«Καταρχήν εκνευρίστηκα από το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό του πρόσωπο, αυτό είναι τραγικό, γελοίο, αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, έστω και ως θεατής, οπότε είδα αποσπασματικά…».

Καταλήγοντας επανέλαβε για ακόμη μια φορά τον στόχο της:

 

 

«Κάθε μέρα μας, είναι ένας συνεχιζόμενος Γολγοθάς, όχι μόνο για το πένθος αλλά και για τη διαρκή αγωνία να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, να δικαιώσουμε τα παιδιά μας.Ο μοναδικός μας στόχος, είναι ένας. Να καταφέρουμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι.Να μην γλυτώσει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το διπλό έγκλημα- της δολοφονίας 57 ανθρώπων και της συγκάλυψης του εγκλήματος…».

Δείτε βίντεο: