Καιρός: Χαλάζι και σφοδρές καταιγίδες αυτή την ώρα στην Αττική!

Ο καιρός αγρίεψε ξαφνικά και τα όσα ζούμε τις τελευταίες ώρες στην Αττική δεν θυμίζουν τέλος της Άνοιξης. Χαλάζι πέφτει στο κέντρο της Αθήνας, στο Περιστέρι, στο Καματερό, στα Λιόσια και στην Φυλή.

Αν είστε σε περιοχή που υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα στείλτε μας φωτογραφίες ή βίντεο στο [email protected].

Φωτογραφία αναγνώστη από το Καματερό

Φωτογραφία από το χαλάζι στο Περιστέρι

Ενσωματωμένο βίντεο

KolydasΤ@KolydasT

Εκτιμώμενα ύψη υετού για τις επόμενες 5 ώρες . Ποιές περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο .

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη KolydasΤ

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για τις  ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις! Στο νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, τα φαινόμενα έχουν αρχίσει ήδη να εκδηλώνονται και θα κρατήσουν έως  αργά το απόγευμα και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια και δυτικά τμήματα της Αττικής.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

EMY_EMK@EmyEmk

Έχουν ξεκινήσει οι καταιγίδες στα Βόρεια της Αττικής όπως καταγραφουν τα ρανταρ και οι δορυφορικές φωτογραφίες της με νότια επέκταση προς κέντρο . Εκτιμώμενη διάρκεια των πιο έντονων φαινομένων το επόμενο δίωρο

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EMY_EMK

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανόν στις Κυκλάδες. Θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βροχές αναμένονται σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr