Κάλεσαν το ΕΚΑΒ για τραυματισμό από τροχαίο αλλά η αλήθεια ήταν πολύ πιο σκληρή

Ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα από την Κρήτη παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στα Μάλια Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Χθες Σάββατο 7 Ιουλίου, ένας 21χρονη και μια 27χρονη αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής, κάλεσαν το ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ο γιατρός αντιλήφθηκε ότι τα χτυπήματα στην κοπέλα δεν ήταν από ατύχημα

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα, σύμφωνα με το neakriti.gr

Ακολούθησε προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία, ανατρέποντας τη δήλωση για τροχαίο ατύχημα.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο 21χρονος αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

πηγή tilestwra.com