Καμιναράτα: “Μια υπεροχή μέρα σήμερα για όλους μας! Η παιδική μας χαρά δόθηκε και επίσημα στα παιδιά μας με μια όμορφη γιορτή” (εικόνες+βίντεο)

Μια υπεροχή μέρα σήμερα για όλους μας!
Η παιδική μας χαρά δόθηκε και επίσημα στα παιδιά μας με μια όμορφη γιορτή. Εγκαίνια παιδικής χαράς στα Καμιναράτα…. και θεατρική παράσταση Καραγκιόζη από τον Καμινάρη δεκαπεντάχρονο Βαγγέλη Σταθάτο!!! Τι πιο υπέροχο!!!! Τι πιο θεαματικό!!!
Ευχαριστούμε την Κοινότητα Καμιναράτων και ιδιαίτερως τον πρόεδρο μας κ. Μπάμπης Ρηγατος και τον Δήμο Ληξουρίου για την δυνατότητα που έδωσαν στα παιδιά μας αλλά και σε μας να γνωρίσουμε τον ταλαντούχο Καμινάρη καραγκιοζοπαίκτη!!
Ο Αετος Καμιναρατων τρατάτισε δωρεάν μικρούς και μεγάλους γευστικότατους λουκουμάδες και η κα Ρηγάτου Διονύσια του Ηλία διανεμινε μία από τις σπεσιαλιτέ της….πίτσα !!!!
Παρεβρέθηκαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο δήμαρχος μας κ. Κατσιβελης Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Γεράσιμος Γαλανός και Κ. Ντιουάνι Γάλεμπ, ο μαέστρος της Φιλαρμονικλης Σχολής Ληξουρίου κ. Μακρής Χαράλαμπος με την σύζυγό του και τον υιό τους , ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καμιναράτων κ. Γαλιατσάτος Ηλίας, τα μέλη του Δ.Σ. του Αετού Καμιναράτων, κα Φανού Βρησιδα, κα Τρωιάννου Μαρία, κ. Μαρούλης Θεοδόσης, κα Μάνιαρη Θεοδώρα μαζί με την αντιπρόεδρο του κα Μαρούλη Γεωργία η οποία ήταν υπεύθυνη για την διαδικασία παρασκευής και διανομής του κεράσματος!
Ο κ. Ilias Galiatsatos φρόντισε όπως πάντα να κρατήσει τις στιγμές ασβήστες, βιντεοσκόποντάς τες!!!!
Οι σύνδεσμοι για να τις απολαύσετε είναι οι εξης:
Άλλη μια υπέροχη βραδιά έφτασε στο τέλος της για να ξεκινήσει μια ακόμη καλύτερη….. Όλοι στις 17/8 στην 1η γιορτή χορού στα Καμιναράτα με φιλοξενία δύο ακόμη συλλόγων!!!
Σας περιμένουμε!

Μια υπεροχή μέρα σήμερα για όλους μας!Η παιδική μας χαρά δόθηκε και επίσημα στα παιδιά μας με μια όμορφη γιορτή….

Posted by Αετος Καμιναρατων on Sunday, August 14, 2022