Καπιτώλιο: Αστυνομικός τρέχει να ξεφύγει από τους οπαδούς του Ν.Τραμπ (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα ακόμη βίντεο από τα όσα σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο. Το εν λόγω βίντεο, απεικονίζει έναν αστυνομικό ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από τους εισβολείς.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται ένας αστυνομικός, ο οποίος αρχικά βρίσκεται στο ισόγειο, στην είσοδο του Καπιτωλίου προκειμένου να συνδράμει στην αποτροπή εισόδου των οπαδών του Τραμπ. Ωστόσο μόλις συνειδητοποιεί πως είναι μόνος του απέναντι στο εξαγριωμένο πλήθος, έντρομος σιγά σιγά οπισθοχωρεί, ενώ καλεί εναγωνίως για ενισχύσεις.

Στη συνέχεια οι εισβολείς οπαδοί του Τραμπ τον ακολουθούν. Ο αστυνομικός ανεβαίνει τα σκαλιά και ανά διαστήματα σταματάει και προσπαθεί να απαγορεύσει, επιδεικνύοντας το γκλομπ του, στους εισβολείς να μπουν στα ενδότερα του Καπιτωλίου. Ωστόσο όσο εκείνος οπισθοχωρεί οι οπαδοί του Τραμπ συνεχίζουν να τον ακολουθούν.

Σημειώνεται πως αν και ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά, η αστυνομία φαίνεται να φέρει ευθύνη για την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Πηγή: pronews.gr