Καταδίωξη και μπλόκα που θύμιζαν σκηνές αστυνομικής ταινίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο ΤΕΙ της Πάτρας

Καταδίωξη και μπλόκα που θύμιζαν σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο ΤΕΙ της Πάτρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένοπλος άνδρας προσέγγισε εργαζόμενο σε περίπτερο στον κόμβο της περιοχής και με την απειλή του όπλου τον λήστεψε, αφαιρώντας του χρηματικό ποσό.

Ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμεναν δύο συνεργοί του, ένας άνδρας και μία γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα της ληστείας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης συντόνισε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης, το όχημα των δραστών εντοπίστηκε από αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε στην συμβολή της Γλαύκου με την Ακρωτηρίου.

Οι δράστες συνελήφθησαν, υπέδειξαν το σημείο όπου είχαν κρύψει το όπλο και ομολόγησαν δύο ακόμη ληστείες που είχαν διαπράξει πρόσφατα.

Η πρώτη σε κατάστημα καφέ take away στην Πατρών Κλάους και η δεύτερη σε πρατήριο καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος, φορώντας χειρουργική μάσκα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, απ’ όπου και σήμερα με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: https://www.kontraseolous.gr/