Συνελήφθησαν  τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά (20) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν χθες (21-07-2020), από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, επτά (7) ζευγάρια αλλοδαπών, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους επιχείρησαν, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αυστρία.

 

Επιπλέον, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου,  εντοπίστηκαν χθες (21-07-2020) καθώς και τη Δευτέρα (20-07-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (6) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, την Αυστρία και το Βέλγιο.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο: Ο Παλληξουριακός & η συνεργασία των Δήμων Αργοστολίου-Ληξουρίου στη συνάντηση Σπαθή-Ντιουάνι
Επόμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Ξεκινάει η λειτουργία της τουριστικής ιστοσελίδας με “μπάσιμο” και στα social media (υπογραφή σύμβασης)