Κεφαλονιά: 16 συλλήψεις στο αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου”

Συνελήφθησαν  τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου συνολικά (22) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, την Τετάρτη (29.07.2020) σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις (7) αλλοδαποί και την Τρίτη (28-07-2020), εννέα (9) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

 

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, την Τρίτη (28.07.2020) τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Γαλλία.

 

Τέλος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν χτες Τετάρτη (29-07-2020), δύο (2) αλλοδαποί  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, οι οποίοι με τη χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων, που άνηκαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.