Κεφαλονιά: 5 συλλήψεις στο αεροδρόμιο “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”

Συνελήφθησαν  τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς, της  Ζακύνθου, και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου συνολικά (8) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, την Κυριακή (16-08-2020) και το Σάββατο (15-08-2020), συνολικά (5) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, το Σάββατο (15-08-2020), εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τέλος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκε την Παρασκευή (14-08-2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, αλλοδαπός ο οποίος με τη χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου, που άνηκε σε άλλο πρόσωπο, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Τσεχία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.