Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη λαμπρή τελετή εγκαινίων της νέας Γέφυρας Χειμωνικού και ήδη καταγράφηκε το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό. Μία κατολίσθηση στο πρανές δίπλα από το έργο προκάλεσε αίσθηση, καθώς όγκοι χώματος αποκολλήθηκαν και κύλησαν προς το οδόστρωμα.
Το περιστατικό εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν και έστειλαν φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα τη μετακίνηση υλικών στο πλάι του δρόμου. Παρότι το σημείο δεν έχει αποκλειστεί και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά, οι εικόνες γεννούν ερωτήματα για την ασφάλεια του έργου.
Οδηγοί που περνούν καθημερινά από το σημείο ζητούν την άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις. Όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: δεν πρέπει να περιμένουμε να γίνει το κακό για να δράσουμε.

Μάθετε τα πάντα για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΔΥΠΑ – ΟΠΕΚΑ – ΟΑΕΔ – ΕΦΚΑ εδώ



