Κεφαλονιά: Δωρεά δύο αναπνευστήρων αξίας 10.000 ευρώ στο Νοσοκομείο-Δείτε ποιος την έκανε

Η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, μάχονται αυτή τη στιγμή με έναν αόρατο εχθρό. Σύντομα θα βγούμε νικητές, ωστόσο ο στόχος είναι αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινο επίπεδο.
Το Κληροδότημα ‘Σπυρίδωνος Φ. Αντύπα Υπέρ της Κεφαλληνίας’ διαχρονικά συνεισφέρει στην κάλυψη αναγκών της τοπικής μας κοινωνίας, στο πλαίσιο εξυπηρέτησης του φιλανθρωπικού σκοπού του Ιδρύματος. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις απαιτούν σωστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και ουσιαστική.
Μετά από συνεννόηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου , με ομόφωνη απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσό των 10.000 € για την αγορά δύο αναπνευστήρων τελευταίας τεχνολογίας (VENTILOGICS LS) προκειμένου να συμβάλουμε στην κάλυψη των αναγκών υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου μας.
Οι αναπνευστήρες παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας σήμερα, 22 Απριλίου 2020, στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Κεφαλληνίας κ. Φωτίου Μεσσάρη, παρουσία μελών της Δ.Ε. του Κληροδοτήματος.

Αργοστόλι, 22 Απριλίου 2020
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιλαριανή Τζανετάτου
ΤΑ ΜΕΛΗ
Σπύρος Χουρμούζης ( Αντιπρόεδρος)
Νικόλαος Μπούκας (Γραμματέας)
Γεράσιμος Νεόφυτος (Ταμίας)
Γεώργιος Κουρής
Ευριβιάδης Σκλάβος
Κωνσταντίνος Στάβερης