Κεφαλονιά: Εντυπωσιακές εικόνες από τον σημερινό φιλανθρωπικό διάπλου Αργοστόλι-Ληξούρι του Γιώργου Κράτσα (εικόνες+βίντεο)

Φιλανθρωπικό Διάπλου πραγματοποίησε ο κολυμβητής Γιώργος Κράτσας που κολυμπά από Ληξούρι σε Αργοστόλι και επιστροφή στο Ληξούρι για οικονομική ενίσχυση του Έργου της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ” που εδρεύει στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.
Η Ένωση λειτουργεί με Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ένα Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας 22 ενηλίκων Α.μεΑ., μια Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης 5 ενηλίκων Α.μεΑ. που αδυνατούν να υποστηριχθούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον και επειδή δεν καλύπτονται οι ανάγκες του Νομού προετοιμάζεται και για 2η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για 7 ενήλικες Α.μεΑ.
Κολύμπησε ακούραστα και έλαβε το θερμό χειροκρότημα αυτών των παιδιών που τον περίμεναν στο Φανάρι των Αγίων Θεοδώρων του Αργοστολίου και επιστροφή παλι Στα Λέπεδα στο Ληξούρι όπου πραγματοποιήθηκε μια μικρή εκδήλωση
Η χαρά τους άλλωστε μεγάλη, γιατί βρήκαν στην προσπάθειά του, τον δικό τους… υπερήρωα! Μαζί με τα παιδιά, τον περίμεναν στο Φανάρι, ο Αντριπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός! Τον συνόδευαν κατά τον διάπλου του, σκάφη του ΝΟΑ και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Κεφαλονιάς!
Δείτε φωτο και βίντεο από travelstories kefalonia_greece