Κεφαλονιά: Εορτάστηκε η Ημέρα της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου στο Αργοστόλι [εικόνες]

H «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε σήμερα με Δοξολογία στη Μητρόπολη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της δοξολογίας αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστα Γρηγορόπουλο.

«Η Αστυνομία σήμερα γιορτάζει διπλά. Τιμά την μνήμη του Προστάτη της, Αγίου Αρτεμίου. Παράλληλα γιορτάζει την Ημέρα της Αστυνομίας, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του πολύπλευρου κοινωνικού ρόλου του έργου μας και της αποστολής μας».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γεν.Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ηρακλής Μοσκώφ, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκπροσώπησε η Ιωάννα Μαρκέτου, ενώ το παρών έδωσε o περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Κουρής καθώς και ο Περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.

Το φωορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

Πηγή: ekefalonia.gr