Δύο άτομα ηλικίας 25 και 45 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν το φορτηγό το οποίο οδηγούσε ο ένας εκ των δύο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 100 μέτρων και κλίσης 70%.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Ασπρογέρακας, κοντά στον Πόρο Κεφαλονιάς, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το γερανοφόρο φορτηγό που ήταν φορτωμένο με τσιμεντόλιθους, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στον γκρεμό.

Στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι χωμάτινος, πλάτους περίπου 3 μέτρων και ήταν λασπωμένος, καθώς στο νησί βρέχει τις τελευταίες δύο ημέρες. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής, με τους τελευταίους να ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις τους τους δύο επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άτυχοι άνδρες εκσφενδονίστηκαν από το φορτηγό κατά την πτώση του στον γκρεμό. Λόγω του δύσβατου του σημείου και της απότομης κλίσης του εδάφους, είναι σχεδόν αδύνατο να ανασυρθεί το φορτηγό, που βρίσκεται 100 μέτρα κάτω από τον δρόμο.

Ωστόσο διενεργείται έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΛ. Στελλάτος: “Θρηνούμε 2 δικούς μας ανθρώπους 25 και 45 ετών. Ο ένας μόλις ξεκίναγε τη ζωή και ο άλλος νέος βιοπαλαιστής με 2 μικρά παιδιά-Τέτοια εποχή πέρυσι φώναζα και διαφωνούσα για προχειροδουλειές και δήθεν έργα οδοποϊίας στη περιοχή Αννινάτων-Ασπρογέρακα”
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο 25χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τη σύντροφο του στον Πειραιά