Κεφαλονιά: Γερολυμάτου, Χατσατριάν και Δρακωνάκη στο 3ο Δημοτικό Αργοστολίου – Εκδήλωση για την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού [εικόνες]

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου για το 3ο Δημοτικό σχολείο Αργοστολίου, αφού στα πλαίσια του εορτασμού της Πανελλήνιας Μέρας Σχολικού Αθλητισμού είχε σημαντικές επισκέψεις.

Ο λόγος για τις Αναστασία Γερολυμάτου, τη σέρφερ ετών 84 που έχει μπει στο βιβλίο γκίνες ως η γηραιότερη σέρφερ στον κόσμο, Ανίτα Χατσατριάν προπονήτρια πινγκ πονγκ και Ειρήνη Δρακωνάκη η παραολυμπιονίκης πινγκ-πονγκ.
Οι αγωνίστριες αυτές του αθλητισμού και της ζωής, μίλησαν στα παιδιά για την αγάπη τους για τον αθλητισμό, τους γνώρισαν τα αθλήματα μέσα από τα οποία έχουν διακριθεί και τους δίδαξαν την αξία του《Ευ αγωνίζεσθαι》.
Από την πλευρά του ο πάντα δραστήριος Σύλλογος γονέων του σχολείου εξέφρασε μέσα από τη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ευχαριστίες του για όλους όσους εργάστηκαν για να οργανώσουν αυτή την όμορφη μέρα στο σχολείο!
Επρόκειτο για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που δείχνει τι μπορούν να πετύχουν που φορείς της εκπαίδευσης, δάσκαλοι και γονείς όταν συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργικά. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική εμπειρία η οποία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά.