Κεφαλονιά: Η προσφορά των Επτανήσων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών-Εκδήλωση στην Πεσσάδα (pics+video)

Η ετήσια εκδήλωση από το Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης “Κωνσταντίνος Παρθένης” στην Πεσσάδα με θέμα την προσφορά των Επτανήσων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συντονιστής και παρουσιαστής ποιος άλλος ο εμπνευστής αυτής της “δημιουργίας” ο κ. Ναπολέων Μαραβέγιας Αναπληρωτής Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών..

Πολλοί πίστευαν ότι μετά τις αλλαγές στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σήμερα Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων, το Κέντρο δεν θα είχε κανένα λόγο ύπαρξης.. Έτσι φάνηκε μιας και το Πανεπιστήμιο δεν έδειξε ενδιαφέρον για τη Διατήρηση του Κέντρου Καλλιτεχνικής Δημιουργίας. Ωστόσο όπως είπε ο κ. Μαραβέγιας έδειξε ενδιαφέρον ο Δήμος, μιας και η περιοχή όπου στεγάζεται το Κέντρο ανήκει στον Δήμο. Έτσι λοιπόν ο νέος Δήμαρχος έδειξε ότι ενδιαφέρεται να διατηρηθεί το Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και εκπαίδευσης.

Για την προσφορά των Επτανήσων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μίλησαν ο κ. Αντώνης Αργυρός , Νομικός Σύμβουλος του ΕΚΠΑ και πρώην Υπουργός. και στη συνέχεια ο κ. Ναπολέων Μαραβέγιας.

Η βραδιά έκλεισε με Κεφαλονίτικα τραγούδια και όχι μόνο  από την Χριστίνα Ρόκκου  την συνόδευε στο πιάνο ο  Πέτρος Μπεράτης.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr