Κεφαλονιά: Ηλιακό λατρευτικό κέντρο με θρόνο από το 1850π.Χ-Που βρίσκεται (εικόνα)

Ξέρω ότι είναι ένα ηλιακό κέντρο λατρείας γιατί υπάρχουν σκαλισμένοι ογκόλιθοι που σηματοδοτούν την ανατολή και τη δύση του ηλίου καθώς και την Ισημερία.
Υπάρχει ένα τρίγωνο χαραγμένο σε έναν μεγάλο ογκόλιθο που μου πήρε μήνες να το καταλάβω. Έδειχνε βορειοανατολικά, πέρα ​​από την ανατολή του ηλίου.
Αφού διάβασα για τα μινωικά ιερά κορυφών, έμαθα ότι οι Μινωίτες σημάδεψαν τα ηλιοστάσια καθώς και την ελικοειδή ανατολή του αστέρα Αρκτούρου. Χρησιμοποίησα πλανητικό λογισμικό με την τοποθεσία GPS και την τοπογραφία του Google Earth και μπορώ με σιγουριά να το χρονολογήσω γύρω στο 1850 π.Χ. Αυτό το λατρευτικό κέντρο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για αιώνες.
Δοκίμασα την ίδια μέθοδο σε ένα ήδη εξερευνημένο και τεκμηριωμένο νεκροταφείο της εποχής του χαλκού που ανακάλυψα ότι σηματοδοτεί επίσης τα ηλιοστάσια. Σηματοδοτεί επίσης την ανατολή του αστέρα Αρκτούρου σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον ορίζοντα. Τα αποτελέσματα ταιριάζουν με αυτό που λένε οι αρχαιολόγοι ότι είναι η ημερομηνία του νεκροταφείου.
Στη Νοτιοδυτική Κεφαλονιά υπήρχε ένα πολύ μεγάλο κέντρο της Εποχής του Χαλκού. Όσο περισσότερα μαθαίνω γι’ αυτό, τόσο περισσότερες ομοιότητες βλέπω με τις αστρονομικές αλληγορίες στην Οδύσσεια. Η Οδύσσεια χρησιμοποιεί ένα παραμύθι για να περιγράψει αλληγορίες. Ήταν πάντα ένας γρίφος.
Νομίζω ότι ξέρω πού είναι θαμμένος.
Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο