Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση 40 και πλέον δράσεων του Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020 στις προστατευόμενες περιοχές και υγρότοπους της Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο αυτή το Παράρτημα Αργοστολίου σε συνεργασία με αναδόχους των δράσεων τοποθετεί κάμερες σε σπήλαια, υδροφωνα σε Μουντά και Φισκάρδο, εξορμήσεις για ακουστική παρακολούθηση κητωδών ειδών στο Μύρτο, ενώ παράλληλα γίνονται δειγματοληψίες για την καταγραφή πεταλούδων και λοιπών ειδών εντόμων σε ολόκληρη την Κεφαλονιά! Παράλληλα την ερχόμενη εβδομάδα θα υποδεχθούμε αξιολογητές του EUROPARC για να μιλήσουμε μαζί τους για την στρατηγική αειφόρου τουρισμού του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς-Ιθάκης! #aenosnationalpark #ithaca #kefalonia #protecredareas #europarc #sustainabletourism
Προηγούμενο άρθροΝικόλαος Φαραντούρης στο iEnergeia.gr: Η ρήτρα δεν αναστέλλεται, απλά δεν θα τη βλέπουμε στους λογαριασμούς!
Επόμενο άρθροΗ συγκινητική ανάρτηση του Θόδωρου Γαλιατσάτου: “Σήμερα το μεσημέρι μας άφησε μόνους με τις στιγμές, τις μνήμες, τις φωτογραφίες” (εικόνες)