Κεφαλονιά: Κτηνίατροι Του Νησιού Εμβολίασαν Αφιλοκερδώς 210 Σκυλιά Στο Καταφύγιο «Ντορίς»

Τρεις κτηνίατροι της Κεφαλονιάς, ο Ελευθέριος Ψαρρός, η Σπυριδούλα Βαβάση και η Νίκη Γαβριελάτου, με τη βοήθεια εθελοντών φιλόζωων εμβολίασαν αφιλοκερδώς 210 σκύλους που ζουν στο καταφύγιο του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς», συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται εθελοντικά για την ευζωία των αδέσποτων ζώων.

Η δωρεά των εμβολίων προς το καταφύγιο «Ντορίς» έγινε από τους ξένους φιλοζωικούς συλλόγους ProAnimal Österreich, Tierhilfsnetzwerk Europa και Tierfreunde Kefalonia, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη στήριξή τους στο σπουδαίο έργο που προσφέρουν ανιδιοτελώς εδώ και χρόνια οι εθελοντές του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς».

«Οι τρεις αυτοί φιλοζωικοί σύλλογοι του εξωτερικού ένωσαν τις δυνάμεις τους και έκαναν μια πολύ σπουδαία δωρεά στα αδέσποτα ζώα του νησιού μας με 254 εμβόλια και 50 χαπάκια για παράσιτα.

Η δωρεά αυτή έγινε πράξη με την αφιλοκερδή εργασία των κτηνιάτρων κ. Ψαρρού, της κας Βαβάση και της κας Γαβριελάτου! Το ευχαριστώ προς όλους τους εμπλεκόμενους είναι λίγο. Νιώθουμε πραγματικά ευγνώμονες προς όλους σας. Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά!» αναφέρει ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς».

πηγή: istoriesadespoton.gr