Κεφαλονιά-Μπράβο! Δεντρύλλια φύτεψαν στην κατεστραμμένη από τον “Ιανό” περιοχή του “Μύλου του Πετρία” στο Αργοστόλι (εικόνες)

“Αναδάσωση”, βοηθάμε τον τόπο μας, να μας δίνει ζωή..
Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, σήμερα, Κυριακή 27-03-2022 και ώρα 11:00 π.μ., πραγματοποίησε μια ακόμη οργανωμένη δενδροφύτευση στην περιοχή «Μύλος του Πετριά» στο Αργοστόλι. Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν τις προσπάθειες μας για αποκατάσταση του περιβάλλοντος στον τόπο μας. Η εθελοντική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, κάθε υγιούς κοινωνίας κάτι που οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές και ειδικά στα μικρά παιδιά. Τα μαθαίνουμε να έχουν αίσθημα ευθύνης στην προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύουμε την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε το αίσθημα το εθελοντισμού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, αρχικά τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια, την Δ.Ε.Ε.Π Κεφαλληνίας και Ιθάκης και τον Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Καππάτο Παναγή, που μας συνόδευσαν σε όλη την διαδικασία. Ακόμη ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και όλους όσους κινητοποιήθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της δράσης. Πιο αναλυτικα :
– τον Κλαουδάτο Γεώργιο και Διονύση (supermarket Bazaar), το supermarket Ευαγγελάτος, την Καπογιαννάτος Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε. Γενικό Εμπόριο Αναψυκτικά-Ζωοτροφές ,τον Ορτεντζάτο Νικόλαο(ΕΒΕΝΟΣ πολυκατάστημα) τους Δήμητρα και Άγγελο Θεωδορακάτου (Ξενοδοχείο Mirabel), τον Κουλουμπή Αλέξανδρο (Κατασκευαστικές – Χρωματουργικές εργασίες), Αφοί Στ. Κρεμμύδα, τον Συνοδινό Χρήστο (Mainstreet Barbershop), την οικογένεια Γασπαρή (Nuovo café bar), τα τυροκομικά Παρίσης, την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος, τους Ειρήνη και Τάσο Δούλο (Express Market, Thalassa Real Estate ,Coffee Break),την Άννα Ζαντίδη (Στου Τσαγκάρη εστιατόριο), το εστιατόριο Vista Mare, τη Ρεγγίνα Γερμενή (Fiscardo Boat Rental / Lixouri Villaamneris, το ξενοδοχείο Miramare, το Miranda’s Villas, το print & web, το Villa Amnesia, το the meat boutique (Κουλουμπής), την Εμπορική Κεφαλλονιάς Ε.Π.Ε, τον Ι.Γάσπαρης – Μεταφορές, το Greka Travel, το Ξενοδοχείο Mouikis, το Real Estate thalassa, το Michalis Fishing tourism, το Zola Cruise, την Levante Ferries και τον Καπετάνιο Μωραΐτη Χρήστο, το Kefalonia Fishing Trip Grecos, τον Καρούσο Παναγή του Αργυρίου (Αντιπροσωπείες – Διανομές)και την Κ. Γασπαρής Ι.Κ.Ε. που μας στηρίζουν θερμά σε όλες μας τις δράσεις και τέλος την Γερασιμήνα Κουλουμπή, η οποία αφιλοκερδώς προσέφερε ένα υπέροχο παραδοσιακό γεύμα σε όλους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αμέριστη βοήθεια που λάβαμε, θα θέλαμε να αποδώσουμε στην Διεύθυνση Δασών Κεφαλλήνιας και την διευθύντρια κα Λύτρα Άννα καθώς και στη Διεύθυνση Δασών Πάτρας (φυτώριο Λάππα), που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή μια τέτοια δράση. Σας ευχαριστούμε. Όλοι μαζί, με αγάπη για τον τόπο μας…
Όλοι μαζί μπορούμε!
Οι άνθρωποί μας, η Δύναμή μας

https://www.facebook.com/onned.Kefalonias.Ithakis/posts/286497960319888