Κεφαλονιά: Ο ΙΝ του Αγίου Νικολάου στο Ρίφι φόρεσε τα γιορτινά του και τίμησε Πανηγυρικά την εορτή της Παναγίας της Βλαχερνιώτισσας (εικόνες)

Ο ΙΝ του Αγίου Νικολάου στο Ρίφι φόρεσε τα γιορτινά του και τίμησε Πανηγυρικά χθες 1/07/2022 την εορτή της Παναγίας της Βλαχερνιώτισσας, τόσο χθες βράδυ με τον Αρχιερατικό Μέγα Εσπερινό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου.
Όλο το χωριό πεντακάθαρο, ασβεστωμένο, στην τάξη, χάρη στις φιλότιμες και πολύμηνες προσπάθειες του Προέδρου του χωριού Άρη Γαβριελάτου και Αλιβιζάτου Γιάννη..Όμως και ο Ναός ήταν πανηγυρικά στολισμένος, όπως αρμόζει σε ημέρες εορτής, χάρη στις προσπάθειες των επιτρόπων και κυρίως του Γιάννη Αλιβιζάτου.
Και η πολιτική ηγεσία του Δήμου έδωσε το παρών στο Ρίφι.
Χθες βράδυ, στον Εσπερινό, παρευρέθηκαν πλήθος πιστών και οι: ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Κατσιβέλης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος κ Γεράσιμος Γαλανός και ο αντιδήμαρχος κ Ντιουανί Γάλεμπ από τον Δήμο Ληξουρίου, ο κ. Καππατος Βασίλης (δημοτικός σύμβουλος της Λ.Σ. στον Δήμο Ληξουρίου), ο κ. Χαρ.Ρηγάτος (Πρόεδρος της Κοινότητας Καμηναράτων), και φυσικά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ριφίου κ. Άρης Γαβριελάτος.
Στον αύλειο χώρο του Ναού υπήρχε ένας πλουσιοπάροχος μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά.
Χρόνια Πολλά με υγεία.
Περισσότερες φωτο στο fbSpuraggelos Damoylianos Alivizatos