Χθες Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, και ωρα 20.30 μ.μ, με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, του Γενικού Αρχιερατικού επιτρόπου Πυλάρου και Εφημέριου Αγίας Ευφημίας π. Βασιλείου Ζήση και την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Αγιας Ευφημίας το “Φανάρι”, πραγματοποιήθηκε στον λεμονόκηπο της Αγίας Ευφημίας μια βραδιά αφιερωμένη στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιερόθεο Αμίτση κατά κόσμον Παπα-Γιάννη , για τα 62 έτη Ιερατικής Διακονίας στην ενορία της Αγίας Ευφημίας, των λοιπών Ενοριών της Αρχιερατικής περιφέρειας Πυλάρου και φυσικά την προφορά και το έργο του ως Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Θεμάτων.
Για όλα αυτά τα χρόνια ακούραστης διακονίας κ αγάπης στην Πύλαρο, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα..

 

Δείτε επίσης και την ανάρτηση του Kyriakos Alexandratos
Η Ιερά Μητροπολις Κεφαλλονιάς, ο Πολιτιστικός Συλλογος Αγίας Ευφημιας ” ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ” και η ενορία Αγίας Ευφημιας, πραγματοποιήσαν πνευματική εκδήλωση προς τιμήν του Πανασιολογιωτατου Αρχιμανδριτου π. Ιερόθεου Αμιτση του και Ηγουμενου της Ιερας Μονής Θεματων δια τα 62 χρόνια Ιερατικης Διακονίας εις την Ενορία της Αγίας Ευφημιας και τις λοιπές Ενορίες της Αρχιερατικης Περιφέρειας Πυλαρου !
29 Ιουλίου 2022
Περισσότερες φωτο εδώ
Προηγούμενο άρθροΙθάκη: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 45.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΟΜΗΡΟΥ).
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Εκδήλωση – Αφιέρωμα του Συλλόγου «Ριφόρτσο» για τους Κεφαλονίτες και Ιθακήσιους στην Αυστραλία [εικόνες+βίντεο]