Κεφαλονιά: Στον Εισαγγελέα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πουλάτων για τα σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού

Αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κατέθεσε εχθές το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων «Το Αγκαλάκι», σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που έλαβαν τα μέλη του στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13: Αυγούστου.

Αντικείμενο της αναφοράς, ήταν τα σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού, που ειδικά αυτό το καλοκαίρι πήραν εκρηκτικές διαστάσεις με πολύωρες ή και πολυήμερες διακοπές και εξαιρετικά χαμηλή πίεση, που έφεραν κατοίκους και επισκέπτες στα όριά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, στο πολυσέλιδο κείμενο που έχει κοινοποιηθεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο Δήμο Σάμης και φυσικά στη ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ., γίνεται εκτενής αναφορά στο πρόβλημα και στις επιπτώσεις του στην καθημερινότητα όλων μας, στην οικονομία και προφανώς στη δημόσια υγιεινή.

Η αναφορά καταλήγει με έκκληση προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας να διερευνήσει την υπόθεση και να ασκήσει πίεση προς κάθε αρμόδια αρχή, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να διασφαλιστεί ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Πουλάτων θα τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης και δεν θα στερούνται ένα βασικό δημόσιο αγαθό.

Πηγή: poulatakefalonias.gr