ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθη ένα (1) άτομο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Τετάρτη (04.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συνελήφθη ένας ημεδαπός στην Κεφαλονιά με την ιδιότητα του προσωρινά υπευθύνου, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος πέραν της 23:30 ώρας, με επιβολή προβλεπόμενου διοικητικού προστίμου (5.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (58) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (7) στη Λευκάδα, (5) στη Ζάκυνθο  και (5) στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ.

Επίσης, στην Κέρκυρα βεβαιώθηκαν (10) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Προηγούμενο άρθρο“Δεν αντέχουμε άλλο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι”
Επόμενο άρθροΠοιο θα είναι το μοντέλο του lockdown που θα ανακοινωθεί στις 12.00 από Μητσοτάκη και Τσιόδρα – Μέτρα από Σταϊκούρα στις 15:00 και στις 18:00 Χαρδαλιάς