ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Σύλληψη δύο ημεδαπών

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, απογευματινές ώρες χθες (20.02.2021), στη Κεφαλονιά, συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, για παραμονή δύο πελατών σε χώρο του καταστήματος, ενώ σε κάθε πελάτη επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για την παραμονή στο χώρο, καθώς και από 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Επιπλέον, χθες βραδινές ώρες, στη Λευκάδα, συνελήφθη ημεδαπή και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία και βεβαιώθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο σε (3) συμμετέχοντες για παραβάσεις του περιορισμού κίνησης.

Στο ίδιο πλαίσιο ελέγχων, βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (3) στη Ζάκυνθο, (4) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (20) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στη Ζάκυνθο, (2) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΗ επιδημιολογική εικόνα της Κεφαλλονιάς την εβδομάδα 14 έως 20 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΣύλλογος Γονέων Μαθητών Δημοτικού Μεσοβουνίων: Τι θα γίνει με την λειτουργία του σχολείου