Κεφαλονιά: Σύλληψη στο αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου”

Συνελήφθησαν  τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, τη Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου συνολικά (14) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις , την Κυριακή (12-07-2020) και τη Δευτέρα (13-07-2020), συνολικά (11) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ολλανδία.

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν τη Δευτέρα (13-07-2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, δύο αλλοδαπές γυναίκες οι οποίες με τη χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων, που άνηκαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Τέλος στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το Σάββατο (11-07-2020), εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, αλλοδαπός, ο οποίος επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφό, προκειμένου να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.