Κεφαλονιά: Θύμα του φονικού ιού, ένας υπέροχος άνθρωπος! ‎

Marino Stamatelatos προς Kefalonia Unplugged
Με βαθύτατη λύπη και θλίψη ανακοινώνω το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, αγαπημένου συζύγου και στοργικού παππού, Άγγελος Σταματελάτος. Αφού έχασε μια θαρραλέα μάχη από τον Covid-19 πέθανε με έναν άγνωστο να του κρατά το χέρι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Ενώ ο πατέρας μου φοβόταν ότι είναι μόνος δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί του σωματικά για να πούμε τα τελευταία μας αντίο. Ο αληθινός εφιάλτης κάθε οικογένειας είναι να μην είναι εκεί ο ένας για τον άλλο… να αγκαλιάζει και να παρηγορεί και να φιλάει ο ένας τα μάγουλα του άλλου Θα το ήθελε αυτό αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνουν οι Θεοί. Ωστόσο, ήμασταν στο αυτί του συνεχώς ενθαρρύνοντας τον να παλέψει και λέγοντάς του ότι τον αγαπάμε. Με παρηγορεί να σκεφτώ πως θα μπορούσε να μας ακούσει και να ξέρει ότι όλες οι θυσίες του δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Για όσους γνώριζαν τον Άντζελο, ξέρεις ότι ήταν ένας αγαπημένος άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους. Ήταν ένας άνθρωπος που όχι μόνο μου δίδαξε μαθήματα ζωής αλλά ένας πραγματικός ανθρωπιστής που μας έμαθε πώς να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας. Ένας άνθρωπος που θα έδινε τα πάντα σε όποιον ζητούσε… αν ήταν λίγα ή πολλά λεφτά, κάποια συμβουλή μια μεγάλη αγκαλιά ή ακόμα και ένα καλό χαστούκι στο πίσω μέρος του λαιμού σου. Ήταν έρωτας και απαίγειλε την αγάπη.
Αφήνει πίσω του μια κληρονομιά που θα ζήσει για πάντα και επίσης μια οικογένεια που είναι άθραυστη στην αγάπη και την αφοσίωσή της στη μνήμη του:
Η πιστή σύζυγός του 44 ετών, Νικολέττα Σταματελάτος που είναι μόνη για πρώτη φορά. Θα έδινε τα πάντα για να ήταν δίπλα του, για να ακούσει τα γλυκά του λόγια που της έφεραν παρηγοριά και χαρά για τελευταία φορά. Ήταν ο καλύτερος φίλος της, ο καλύτερος φίλος της, ο θεραπευτής και ο σπρώξιμο. Είναι αιώνια δεμένοι και τα αδέρφια μου και μπορώ μόνο να προσευχηθώ να παραμείνω τόσο αδιάσπαστη με τους υπέροχους συζύγους μας.
Δύο υπέροχες κόρες, η Αφροδίτη Μανόλιος που ενεργούσε ως πατεράδες μου μέχρι και τη στιγμή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο που χωρίς αυτήν θα είχαμε χαθεί όλοι. Οι ατελείωτες κλήσεις της σε γιατρούς και νοσηλευτές μας έδωσαν χρόνους για να αποκτήσουμε δύναμη να αγωνιστούμε καθώς Είναι η ηρωίδα μου
Η Αλίκη Σταματελάτος Ράλλης που ήταν ο πατέρας μου φως και χαμογέλασε. Πάντα τον ενοχλούσε και την ενοχλούσε να φάει και να σταματήσει να σπαταλάει λεφτά στα παιδιά της. Η Aphro και ξέρω ότι ήταν η αγαπημένη που είναι μια χαρά γιατί είναι και δική μας αγαπημένη.
Ένας γιος που χωρίς αυτόν δεν θα ήταν ο άντρας που είμαι σήμερα. Είμαι υπερήφανος που λένε ότι ο κόσμος του μοιάζεις (είσαι σαν αυτόν) γιατί ήταν τόσο όμορφος και ευγενικός. Ελπίζω να είμαι ο μισός άνθρωπος που ήταν. Τον ευχαριστώ για την καθοδήγηση και την καθοδήγηση του και πάνω απ ‘ όλα την αγάπη του.
Η μοναδική αδελφή του Θεοδοσία που τόσο πολύ αγαπούσε και λάτρευε.
Έξι όμορφα και τέλεια εγγονάκια, Πέτρος, Βαλεντίνα, Νικόλας, Ματθαίος-Άγγελος, Τέντυ και Αγγελική. Όλοι όσοι τους λείπει πολύ και ήθελαν έναν τελευταίο κροκόδειλο. Του έφεραν αγνή χαρά και ευτυχία και είναι αυτοί που πραγματικά έχασαν.
2 καταπληκτικοί γαμπροί, ο Άλεξ Ράλλης και ο Κρις Μανόλιος που αγάπησε και ξέρει ότι θα φροντίσει τις κόρες του. Είναι περήφανος για εσάς παιδιά
Μια απίστευτη νύφη, η Maria Cericola Stamatelatos που την αγαπούσε ιδιαίτερα. Την αγαπούσε σαν τις κόρες του και εκείνη τον αγαπούσε το ίδιο. Είδε πόσο την αγαπούσα και την αγαπούσε γι ‘ αυτό.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, τις οικογένειες, τους συναδέλφους, το προσωπικό, τους αγνώστους κλπ που επικοινώνησαν για να εκφράσετε τα συλλυπητήρια και Ξέρω ότι επηρέασε τον καθένα από εσάς με κάποιο τρόπο ή τον άλλο και η οικογένειά μου παρηγορεί γνωρίζοντας ότι ήταν τόσο αγαπητός. Ενώ δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σε αυτό σωματικά είμαστε σε τεράστια εικονική αγκαλιά και κλαίμε μαζί.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και η μνήμη του να είναι αιώνια
Άγγελος Aggelos Stamatelatos Σταματελάτος
25 Απριλίου 1947-10 Απριλίου 2020
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα στέκονται
Πηγή: porosnews.blogspot.com