Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου, το Πολιτιστικό Σωματείο «ο Πάλιος» και ο Ιατρός ακτινολόγος Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΉΣ (ΚΑΤ) Λιβιέρης Λιβιεράτος  σε  συνεργασία με τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ληξουρίου Μαντζαβινάτειο σας ενημερώνουν:

Στις   11-01- 2020, ημέρα Σάββατο το πρωί  9:30 – 12  θα πραγματοποιηθούν εξωτερικά ιατρεία στο Γ.Ν. Ληξουρίου Μαντζαβινάτειο από τους καθηγητές Ιατρικής του Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ:

Δρ. Δημήτριος Δουγένης, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής κλινικής Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ

Δρ. Γεώργιος Γερουλάκος , Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 στο ΙΟΝΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στην Αίθουσα εκδηλώσεων Γ2 του (πρώην) ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο Ιατρός και ιστορικός ερευνητής Λιβιέρης  Λιβιεράτος θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνάς του με  θέμα   «Κεφαλονιά, το πραγματικό νησί της Τρικυμίας του Σαίξπηρ».

 

Ο Α. Διοικητής του                                                               Ο Αντιδήμαρχος                                        Γ.Ν.ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ  ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ                                Πολιτισμού – Παιδείας                 .                                                                                                     Τουρισμού

Δημήτριος  Δημουλιός                                                        Γεράσιμος  Σωτ. Γαλανός

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΚ: Μέχρι 31 Μαρτίου οι συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης Σκάλας
Επόμενο άρθροΠυροσβέστης έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του για να σώσει γάτα που παγιδεύτηκε σε βαθύ πηγάδι