Κεφάλονιά: Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο ‘Άννα Πολλάτου”

Συνελήφθησαν  τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, τη Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου συνολικά (12) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις , την Τρίτη (14-07-2020) και τη Τετάρτη (15-07-2020), συνολικά (7) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, την Τσεχία και την Ολλανδία.

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν την Τρίτη (14-07-2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, δύο (2) αλλοδαποί οι οποίοι με τη χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων, που άνηκαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τέλος στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, χτες Τετάρτη (15-07-2020), εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρείς (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.