Κεφαλονιά: Βοήθεια από το VW fan club Kefalonia σε Άσσο & Αγία Ευφημία (pics)

Στην Αγία Ευφημία & την Άσσου βρεθήκαμε χθες για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν στο κάλεσμά μας, για είδη πρώτης ανάγκης στην Αγία Ευφημία και οικονομική στήριξη στους πληγέντες της Άσσου.
Όπως κι άλλες εθελοντικές ομάδες προσπαθούν να βοηθήσουν τους κατοίκους της Άσσου να σηκωθούν και η Άσσος να αποκτήσει σιγά σιγά την ομορφιά της, έτσι κι εμείς προσπαθήσαμε να προσφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι με ότι δυνάμεις είχαμε. Σιγά σιγά επανέρχεται, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.
Η βοήθειά μας δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχίσουμε.
Τα προβλήματα για τους κατοίκους είναι πολλά και το βασικότερο είναι ότι το νότιο κομμάτι της Άσσου δεν έχει νερό ύδρευσης για τις βασικές ανάγκες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα έχουν νερό σε 2 με 3 εβδομάδες. Σε συνεννόηση με τον Πάρεδρο της Άσσου Χρήστο Κοκκόλη, θα μπορούσαμε να στείλουμε ειδικά μαντηλάκια καθαριότητας στους κατοίκους της Άσσου. Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Στην Αγία Ευφημία & την Άσσο βρεθήκαμε χθες για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν στο…

Δημοσιεύτηκε από VW Fan Club Kefalonia Greece στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020